Lisävarusteet

MJB8

Tämä modulaarinen OpenBus™-kytkentärasia on tarkoitettu älykkäisiin hoitoratkaisuihin. Se toimii nykyaikaisten sairaalasänkyjen keskusyksikkönä, jonka avulla voidaan hallita useita eri lisävarusteita.

MJB8

Modulaarinen kytkentärasia MJB8 on älykkäiden hoitosänkyjen keskusyksikkö, joka muodostaa yhteyden sänkyjen erilaisiin älykkäisiin lisävarusteisiin ja -toimintoihin – kuten sängystä poistumisen ja sängyn kosteuden tunnistukseen – ja lähettää käyttäjälle eli hoitajalle niistä ilmoituksia valinnaisen sovelluksen kautta. 

MJB8 tarvitsee ulkoisen ohjaimen (esim. ACT) lisävarusteiden käyttäjäasetusten säätöön. 

MJB8 on OpenBus™-tuote, joka on tarkoitettu käytettäväksi kotihoito-, hoitokoti- ja sairaalasänkyjen älykkäissä hoitojärjestelmissä. 

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.