Lisävarusteet

SMPS-T160

TECHLINE-sovelluksiin tarkoitettu SMPS-T160 -hakkurivirtalähde on joustava ratkaisu yleisen tulojännitteen ja pienen virrankulutuksen ansiosta.

Tuotekuvaus

SMPS-T160

SMPS-T160 on tehokas hakkurivirtalähde, jota käytetään tyypillisesti TECHLINE®-segmentin ulkokäyttöön tarkoitetuissa sovelluksissa.

SMPS-T160 on ympäristöystävällinen ratkaisu ja siinä on alhainen virrankulutus valmiustilassa verrattuna perinteisiin muuntajaratkaisuihin. Hakkurivirtalähteen ansiosta ohjausyksikkö sopii käytettäväksi kaikkialla maailmassa tulojännitteestä riippumatta.

Tuotteen datalehti

SMPS-T160 -esite

Katso tuotteen tiedot online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

Esitteet ja käyttöohjeet

SMPS-T160 -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK TECHLINE -tuotteitta.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

Focus on building louvres

Sälejärjestelmien avulla rakennuksissa voidaan helposti hallita valon ja lämmön sisääntuloa, jolloin niin sisäilmasto kuin energialuokituskin paranevat.

Focus on pergolas

Pergolat tarjoavat suojaa auringonpaisteelta. Lue, miten aurinkosuojajärjestelmiä voi ohjata helposti ja nopeasti LINAK-järjestelmäratkaisuilla.

Focus on ventilation and farming solutions

Sähkökäyttöinen LINAK-karamoottori on itsestäänselvä valinta kosteissa, pölyisissä, lämpötilaltaan vaihtelevissa tai muuten haastavissa olosuhteissa. Onhan toimiva ilmanvaihtojärjestelmä maanviljelijälle todella tärkeä.

Focus on industrial automation

Tässä esitteessä kerromme eri vaihtoehdoista, joita karamoottorijärjestelmät tarjoavat teollisuusautomaation tuottavuuden lisäämiseen.

Focus on wastewater treatment

Helppo valvonta ja seuranta varmistavat, että jätevesilaitokset toimivat optimaalisesti. Lue tästä esitteestä, kuinka LINAK helpottaa jäteveden käsittelyä karamoottoriratkaisuillaan.

Move for the future

Lue IC-karamoottoreiden liikkeen mahdollisuuksista tulevaisuuden käyttökohteissa.

Move on - go electric!

Lue karamoottoriratkaisujen eduista hydraulisiin järjestelmiin verrattuna.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.