Lisävarusteet

WET Sheet -kosteudentunnistin

Tämä LINAK® OpenBus™ -tuote on keskeinen osa sängyn kosteuden tunnistusjärjestelmää. Sen avulla voidaan tunnistaa kosteus (esim. hiki tai virtsa) potilaan alla.

WET Sheet -kosteudentunnistin

WET Sheet on OpenBus™-tuote ja osa sängyn kosteuden tunnistusjärjestelmää. 

Sängyn kosteuden tunnistusjärjestelmässä on kolme osaa: WET Sheet -kosteudentunnistin, MJB8 ja WET Sheet -kaapeli.

WET Sheet -kosteudentunnistin tunnistaa kosteuden (esim. hien tai virtsan) ja ilmoittaa tiedot hoitajalle käsiohjaimen tai kytkentärasian kautta.

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.