Nostopilarit

DL7 ja DL7R

Kaksiosainen nostopilari, jossa on kompakti käänteinen rakenne, eikä poikkipuun tarvetta. Se on saatavana pyöreänä ja suorakulmaisena versiona, ja molemmat sopivat erinomaisesti toimisto- ja työpöytiin. Erittäin helppo asentaa.

DL7 ja DL7R

DL7 on DESKLINE®-sarjan pilari, joka sopii toimisto- ja kotikäyttöön tarkoitettuihin peruspöytiin. DL7 on edullinen ja kustannustehokas kaksiosainen pilari, jossa yhdistyy hyväksi todettu teknologia ja perusominaisuudet. DL7 on saatavana suorakulmaisena ja pyöreänä versiona. Nostopilari on suunniteltu ensisijaisesti kahteen rinnakkaispöytään, joiden perusvaatimuksiin kuuluu sähköinen pöydän korkeuden säätö.

Käänteisen rakenteen ansiosta pilarin ulkomuoto on kompakti ja tyylikäs. Jalkatila on optimaalinen, koska poikkipuuta ei tarvita. DL7 on myös helppo ja intuitiivinen asentaa. DL7-pilari on yhteensopiva DESKLINE-ohjausyksiköiden ja kaikkien perusohjainten kanssa, jotka tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja.

  • Maksimivoima: 800 N
  • Maksiminopeus: 34 mm/s

DL7- ja DL7R-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL7-järjestelmän käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE-laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.