Nostopilarit

LC2

Erittäin vakaa sähkökäyttöinen nostopilari, joka on suunniteltu käytettäväksi nostoon pystyasennossa (5 000 N työntö) sovelluksissa, joissa esiintyy vääntöä tai taivutusta.

Tuotekuvaus

LC2

LC2-pilari on LP2-pilarin päivitetty versio. Sillä on parannettu ”taivutuksenkesto” ja rajakytkimet vakiona.

Pilari on suunniteltu käytettäväksi pystyasennossa ja ainoastaan nostotarkoituksiin. Pilaria ei voi käyttää vetosovelluksiin.

Sovelluksesta riippuen LC2-pilaria voi käyttää joko yksittäisenä pilarina tai usean pilarin rinnakkaisjärjestelmänä valitsemalla mikroprosessorilla varustettu ohjausyksikkö.

Pilari on suunniteltu tarjoamaan vakaa pystysuuntainen nosto (vain työntö), kun olemassa on samanaikaisia taitto- ja vääntömomentteja.

  • Maksimivoima: 5 000 N
  • Maksiminopeus: 18 mm/s

Tuotteen datalehti

LC2-esite

Katso tuotteen tiedot online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on marine

Karamoottoreistamme, pilareistamme ja ohjaimistamme voi rakentaa kaikenlaisiin veneisiin sopivat liikeratkaisut.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.