Nostopilarit

LP2

Kestävä ja luotettava sähkökäyttöinen nostopilari soveltuu hyvin sovelluksiin, joissa on huomattavia pystysuoria kuormia. Teollisiin työpisteisiin suunnitellun LP2:n työntövoima on jopa 6 300 N.

Tuotekuvaus

LP2

LP2-sarjan nostopilarit sopivat suurten kuormien pystysuuntaiseen liikuttamiseen.

LP2-pilarit on suunniteltu siten, että niistä voi muodostaa liikkeen ohjausjärjestelmän helposti lisäämällä sopivan LINAK-ohjausyksikön ja -ohjaimen.

Pitkälle kehitetty muotoilu ja laadukas rakenne. Pilari sopii käytettäväksi enintään neljän yksikön ja/tai muistitoiminnon kanssa.

LP2-nostopilari on hyvä valinta mm. teollisten työpisteiden, teknisten työpisteiden tai erilaisten muiden sovellusten korkeussäätöön.

  • Maksimivoima: 6 300 N
  • Maksiminopeus: 21 mm/s

Tuotteen datalehti

LP2-esite

Katso tuotteen tiedot online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Tuotannon ergonomia

Ergonomian paraneminen vähentää lihasten väsymistä sekä tuki- ja liikuntaelinten sairauksia

Focus on industrial automation

Tässä esitteessä kerromme eri vaihtoehdoista, joita karamoottorijärjestelmät tarjoavat teollisuusautomaation tuottavuuden lisäämiseen.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Voima ja nopeus

Tehosta laitteidesi liikkeitä sekä voimalla että nopeudella. LINAK-järjestelmillä saat lisää nostokapasiteettia – nopeudesta tai turvallisuudesta tinkimättä.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.