Nostopilarit

LP2

Kestävä ja luotettava sähkökäyttöinen nostopilari soveltuu hyvin sovelluksiin, joissa on huomattavia pystysuoria kuormia. Teollisiin työpisteisiin suunnitellun LP2:n työntövoima on jopa 6 300 N.

Tuotekuvaus

LP2

LP2-sarjan nostopilarit sopivat suurten kuormien pystysuuntaiseen liikuttamiseen.

LP2-pilarit on suunniteltu siten, että niistä voi muodostaa liikkeen ohjausjärjestelmän helposti lisäämällä sopivan LINAK-ohjausyksikön ja -ohjaimen.

Pitkälle kehitetty muotoilu ja laadukas rakenne. Pilari sopii käytettäväksi enintään neljän yksikön ja/tai muistitoiminnon kanssa.

LP2-nostopilari on hyvä valinta mm. teollisten työpisteiden, teknisten työpisteiden tai erilaisten muiden sovellusten korkeussäätöön.

  • Maksimivoima: 8 000 N
  • Maksiminopeus: 21 mm/s

Tuotteen datalehti

LP2-esite

Katso tuotteen tiedot online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Tuotannon ergonomia

Ergonomian paraneminen vähentää lihasten väsymistä sekä tuki- ja liikuntaelinten sairauksia

Focus on industrial automation

Tässä esitteessä kerromme eri vaihtoehdoista, joita karamoottorijärjestelmät tarjoavat teollisuusautomaation tuottavuuden lisäämiseen.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.