Ohjaimet

ACM

Attendant Control Mini (ACM) on ohjain, jolla pystyy katkaisemaan yksittäiset käsiohjainkanavat ohjausyksiköstä. Suunniteltu käytettäväksi sänkysovelluksissa.

ACM

ACM (Mini Attendant Control) -ohjainta käytetään sairaala- ja hoitosängyissä, kun hoitohenkilökunnan on valvottava potilaan asentoa huolellisesti. 

ACM on edullinen vaihtoehto nykyiselle ACP (Attendant Control Panel) -ohjaimelle. Sen avulla katkaistaan käsiohjaimen ja ohjausyksikön välinen toiminta. 

Ohjaimen pienen koon ja helppokäyttöisyyden ansiosta hoitohenkilöstö pystyy tarkasti valvomaan potilaan asentoa ja samalla tarjoamaan hänelle rajoitetut säätömahdollisuudet.

ACM-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on floor beds

Sängyt voidaan suunnitella niin, että ne on mahdollista laskea lähes lattian tasolle. Sängyn laskumahdollisuuden ansiosta loppukäyttäjä voi ehkäistä sairaalapotilaiden ja iäkkäiden henkilöiden tapaturmia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.