Ohjaimet

ACP

Attendant Control Panel (ACP) on terveydenhuollon säädettäviin sänkyihin suunniteltu ohjain. ACP asennetaan potilaan ulottumattomiin, jotta hoitajat voivat varmistaa potilasturvallisuuden ja potilaan oikean asennon.

ACP

ACP:tä (Attendant Control Panel) käytetään moderneissa sairaala- ja hoitosängyissä, kun hoitohenkilökunnan on seurattava tarkoin potilaan asentoa. 

ACP-ohjaimen avulla hoitohenkilöstö pystyy seuraamaan sängyn asentoa tarjoamalla samalla potilaalle rajoitetut säätömahdollisuudet. Tämän korkealuokkaisen ja hyvät säätömahdollisuudet omaavan ohjaimen käyttö on ratkaisevaa esimerkiksi silloin, kun selkärankavammat ja muut vastaavat vammat edellyttävät tarkkaa selän asennon valvontaa. ACP on ergonominen ja helppo asentaa myös kaikkein uudenaikaisimpiin sänkyihin. 

ACP asennetaan potilaan ulottumattomiin (esimerkiksi sängyn jalkopäähän), ja sen avulla voidaan estää käsiohjaimen toiminnot, jotka voivat olla potilaalle sopimattomia tai jopa vaarallisia.

ACP-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.