Ohjaimet

ACT

Tyylikäs, kosketuskäyttöinen ohjain, jossa on useita käyttöliittymiä – esimerkiksi omat liittymänsä potilaalle ja hoitohenkilökunnalle. Sen avulla voidaan ohjata karamoottoria sekä sängyn eri antureita.

LINAK® Attendant Control Touch (ACT) – sairaalasänkyjen sujuvaan säätöön play-icon

LINAK® Attendant Control Touch (ACT) – sairaalasänkyjen sujuvaan säätöön

ACT

Terveydenhuoltoalalle suunniteltu Attendant Control Touch (ACT) on helppokäyttöinen ohjain, jossa on kolme graafisesti ja toiminnallisesti erilaista käyttöliittymää: 

  1. Hoitotila on tarkoitettu hoitajille ja potilaan läheisille (sängyn toimintojen käyttämiseen). 
  2. Laajennettu hoitotila on tarkoitettu hoitajille (sängyn lisätoimintojen, ominaisuuksien käyttämiseen ja asetusten määrittämiseen). 
  3. Huoltotila on tarkoitettu teknikoille (lisäasetusten määrittämiseen).

ACT:ssä eri ominaisuudet ja toiminnot on yhdistetty samaan laitteeseen, joten sängyissä ei enää tarvita useita erilaisia ohjaimia. Lisäksi ACT:ssä on suurikokoinen näyttö, josta käyttäjä näkee kaikki toiminnot helposti yhdellä silmäyksellä. Ohjelmisto, grafiikka ja näyttö voidaan mukauttaa asiakkaan tarpeisiin. 

ACT tukee LINAK OpenBus™ -järjestelmää, joka on erittäin pitkälle räätälöitävissä.

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.