Ohjaimet

ACT

Tyylikäs, kosketuskäyttöinen ohjain, jossa on useita käyttöliittymiä – esimerkiksi omat liittymänsä potilaalle ja hoitohenkilökunnalle. Sen avulla voidaan ohjata karamoottoria sekä sängyn eri antureita.

Tuotekuvaus

ACT

Terveydenhuoltoalalle suunniteltu Attendant Control Touch (ACT) on helppokäyttöinen ohjain, jossa on kolme graafisesti ja toiminnallisesti erilaista käyttöliittymää: 

  1. Hoitotila on tarkoitettu hoitajille ja potilaan läheisille (sängyn toimintojen käyttämiseen). 
  2. Laajennettu hoitotila on tarkoitettu hoitajille (sängyn lisätoimintojen, ominaisuuksien käyttämiseen ja asetusten määrittämiseen). 
  3. Huoltotila on tarkoitettu teknikoille (lisäasetusten määrittämiseen).

ACT:ssä eri ominaisuudet ja toiminnot on yhdistetty samaan laitteeseen, joten sängyissä ei enää tarvita useita erilaisia ohjaimia. Lisäksi ACT:ssä on suurikokoinen näyttö, josta käyttäjä näkee kaikki toiminnot helposti yhdellä silmäyksellä. Ohjelmisto, grafiikka ja näyttö voidaan mukauttaa asiakkaan tarpeisiin. 

ACT tukee LINAK OpenBus™ -järjestelmää, joka on erittäin pitkälle räätälöitävissä.

Tuotteen datalehti

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.