Ohjaimet

Bed Control -sovellukset

LINAK Bed Control -sovellus älypuhelimelle/tablet-laitteelle mahdollistaa kotisängyn TWINDRIVE-moottorin säätämisen mobiililaitteella Bluetooth-yhteyden kautta. Saatavilla Android- ja iOS-laitteille.

Tuotekuvaus

Bed Control -sovellukset

Bed Control on sovellus, joka on kehitetty säätämään LINAK-moottoreilla toimivia kotisänkyjä, joissa on LINAK Bluetooth®-sovitin ja TWINDRIVE TD4 -järjestelmä. 

Sovellus sisältää samat toiminnot kuin normaali käsiohjain ja säädön tabletilla tai älypuhelimella. Käyttäjän on helppo asentaa sovellus vaiheittain etenevän opastuksen avulla. 

Sovelluksen grafiikka seuraa valittua tuotetta. Kun sovellus on yhdistetty esimerkiksi TD4 Advanced -moottoriin, näkyy näytössä neljä muistipaikkaa.

Bed Control -sovelluksen voi muokata oman brändin mukaiseksi.


Lataa Bed Control -sovellus iOS:lle.
Apple Store

Lataa Bed Control -sovellus Androidille.

Google Play

Tuotteen datalehti

Bed Control -sovellusten tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Esitteet ja käyttöohjeet

Bed Control -sovelluksen käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK Bed Control -sovellusta.

Bed Control -sovellus – helppokäyttöinen ja muokattava

Bed Control -sovellusta voidaan käyttää uudenlaisena langattomana käsiohjaimena. Esitteessä kerrotaan, miten sovellusta voi muokata brändin mukaiseksi, jolloin loppukäyttäjille on takuulla selvää, kenen ansiota hänen kokemansa mukavuus on.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.