Ohjaimet

Bed Control -sovellukset

Älypuhelimen LINAK Bed Control -sovellus mahdollistaa Bluetooth-yhteyden kautta säädettävän moottorisängyn TWINDRIVE-moottorin säätämisen. Saatavilla Android- ja iOS-laitteille.

Bed Control -sovellukset

Bed Control™ -sovellus on kehitetty LINAK®-moottoreilla ja LINAK Bluetooth® -sovittimella tai TWINDRIVE® TD4/TD5  -järjestelmällä varustettujen kotisänkyjen säätämiseen.

Sovellus sisältää samat toiminnot kuin tavallinen käsiohjain, ja sen avulla käyttäjät voivat säätää sänkyään tabletilla tai älypuhelimella. Käyttäjän on helppo asentaa sovellus vaiheittain etenevän opastuksen avulla.

Sovelluksen grafiikka muuttuu siihen yhdistetyn tuotteen mukaisesti. Kun sovellus on yhdistetty esimerkiksi TD4/TD5 Advanced -moottoriin, näytössä näkyy neljä muistipaikkaa. Bed Control -sovellus voidaan muokata brändisi mukaiseksi.

Lataa Bed Control -sovellus iOS:lle.
Apple Store

Lataa Bed Control -sovellus Androidille.

Google Play

Bed Control -sovellusten tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Bed Control -sovelluksen käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK Bed Control -sovellusta.

Bed Control -sovellus – helppokäyttöinen ja muokattava

Bed Control -sovellusta voidaan käyttää uudenlaisena langattomana käsiohjaimena. Esitteessä kerrotaan, miten sovellusta voi muokata brändin mukaiseksi, jolloin loppukäyttäjille on takuulla selvää, kenen ansiota hänen kokemansa mukavuus on.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.