Ohjaimet

HB40

LINAK-käsiohjain on tarkoitettu karamoottorijärjestelmien säätöön erilaisissa käyttökohteissa, kuten hoitosängyt, toimistopöydät sekä teollisuuden ja maatalouden sovellukset.

Tuotekuvaus

HB40

HB40-sarjan käsiohjain on suunniteltu käytettäväksi LINAK ®-ohjausyksiköiden kanssa.

Nämä kestävät ja kompaktit ohjaimet ovat ergonomisia ja ne sopivat erinomaisesti useisiin erilaisiin sovelluksiin alkaen hoitosängyistä ja toimistopöydistä aina teollisuuden ja maatalouden käyttökohteisiin.

Tuotteen datalehti

HB40-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

2D / 3D

2D-kuvat

3D-mallit

3D-kuvia ei ole saatavilla.
Ota yhteyttä lähimpään LINAKin edustajaan saadaksesi lisätietoja.

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.