Ota yhteyttä meihin
Ohjaimet

HC10 Eco

HC10 Eco -käsiohjaimen kuoret on valmistettu 50-prosenttisesti PEFC-sertifioidusta puusta, joka on otettu hyötykäyttöön sahojen jätemateriaalista. Siinä on kestävä estetiikka ja se tuntuu kädessä luonnolliselta, mikä sopii erinomaisesti luonnonmukaisten sänkymerkkien tarpeisiin. Ohjain on lisäksi helppo ja intuitiivinen käyttää ja täysin langaton.

HC10 Eco

HC10 Eco -käsiohjaimen kotelo on valmistettu komposiittimateriaalista, joka on 50-prosenttisesti puuta ja 50-prosenttisesti polypropeenia.

Tämän yhdistelmän ansiosta HC10 Eco on ainutlaatuisen luonnollisen näköinen ja tuntuinen. Lisäksi käyttäjäystävällisessä HC10 Eco -käsiohjaimessa yhdistyvät toisiinsa ergonominen muotoilu ja kätevät toiminnot, joita käytetään suurten, intuitiivisten painikkeiden avulla ilman häiritseviä johtoja.

HC10 Eco on muiden HC10-ohjainten tavoin suunniteltu säädettäviin moottorisänkyihin, joissa on perusjärjestelmä selkänojan ja jalkatuen säätämiseen sekä mahdollisuus simultaaniohjaukseen.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
HC10 Eco -datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

HOMELINE-tuotevalikoima

Tutustu HOMELINE-järjestelmiin ja -tuotteisiin säädettäville sängyille ja nojatuoleille.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä