Ohjaimet

HD80 JUMBO

Erityisesti potilasnostimiin kehitetyn JUMBO-järjestelmän sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien säätöön suunniteltu LINAK-käsiohjain. Sisältää akun lataustilan ja huollon tarpeen ilmaisimen sekä ylikuormitushälytyksen.

HD80 JUMBO

Uuden ergonomisesti muotoillun HD80 JUMBO -käsiohjaimen toiminnot aktivoidaan “kupupainikkeilla”.

Etukansi on suunniteltu erityisesti potilasnostimia ja huoltonäytöllä varustettua JUMBO Care (CBJ Care) -ohjausyksikköä varten.

HD80 JUMBO -ohjaimen etukannen kuviot ovat loogiset, ja se sisältää kolmivaiheisen akun lataustilan ilmaisimen sekä huollon tarpeen ilmaisimen.

Käsiohjaimessa on lisäksi vilkkuva ylikuormituksen ilmaisin, jos nostimen maksimikuormitus saavutetaan.

LED-valot pitävät oleellisen tiedon koko ajan näkyvillä ohjaimessa.

HD80 JUMBO -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

Potilaan turvallinen käsittely ja hyvä ergonomia. Potilasnostinjärjestelmä tehostaa tuotantoa, käyttöä ja huoltoa. LINAK ottaa vakavasti potilaiden turvallisen käsittelyn.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.