Ohjaimet

HL80

Käsiohjain viiden LINAK-karamoottoria säätöön. Soveltuu hyvin sairaalasänkyihin, joissa lukitustoiminto auttaa varmistamaan potilasturvallisuuden. Sisältää IPX4-suojausluokan.

Tuotekuvaus

HL80

HL80-käsiohjain on ergonomisesti muotoiltu ja sisältää kytkintoimintoja.

HL80 on lukittava käsiohjain, jonka avulla yksi tai useampi toiminto voidaan lukita tai avata.

Siitä on saatavana useita eri versioita, joissa sängyn symbolit vaihtelevat loppukäyttäjien tarpeiden mukaan.

Lisäksi käsiohjaimeen on saatavana koukku tai magneetti.

Tuotteen datalehti

HL80-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on floor beds

Sängyt voidaan suunnitella niin, että ne on mahdollista laskea lähes lattian tasolle. Sängyn laskumahdollisuuden ansiosta loppukäyttäjä voi ehkäistä sairaalapotilaiden ja iäkkäiden henkilöiden tapaturmia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.