Ohjainyksiköt

CB9H

Kompakti ohjausyksikkö lineaarisiin karamoottorijärjestelmiin. Soveltuu hyvin säädettäville kalusteisiin, joissa on rajoitetusti tilaa. Sisältää mikroprosessoripohjaisen vaihtoehdon pitkälle kehittyneiden lepotuolien rinnakkais- tai sekvenssiajoon.

Tuotekuvaus

CB9H

HOMELINE CB9 -ohjausyksikkö sopii erinomaisesti säädettäviin lepotuoleihin, joissa on yksi tai useampi moottori. CB9 sopii pieneen tilaan, sillä LA31-karamoottori voidaan asentaa ohjausyksikköön , joten se tarvitsee vain vähän tilaa.

CB9-sarja on saatavana joko analogisena tai mikroprosessoripohjaisena. Mikroprosessorilla varustetussa CB9-ohjausyksikössä on muistitoiminto ja mahdollisuus rinnakkais- tai sekvenssiajoon, joka on usein tarpeen pitkälle kehittyneissä ja useammalla moottorilla toimivissa lepotuoleissa.

  • Tulojännite: 230 V AC
  • Käyttöaste: 10 %

Tuotteen datalehti

CB9H-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

2D / 3D

2D-kuvat

3D-mallit

3D-kuvia ei ole saatavilla.
Ota yhteyttä lähimpään LINAKin edustajaan saadaksesi lisätietoja.

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.