Ohjainyksiköt

CBH Basic

Sähkökäyttöisten karamoottoriratkaisujen ohjausyksikkö erilaisiin säädettäviin kotisänkyihin. Pienikokoinen ja vähäinen virrankulutus (<0,1 W valmiustilassa).

Tuotekuvaus

CBH Basic

HOMELINE® CBH -ohjausyksikköjen tuoteperhe on optimaalinen valinta monenlaisiin sänkysovelluksiin, joissa käytetään lineaarisia karamoottoreita.

Ohjausyksikkövalikoimassa on kaksi mallia: 2-kanavainen Basic-ohjausyksikkö soveltuu sähkösäätöisiin perussänkyihin, ja 3-kanavainen Advanced tarjoaa karamoottorikanavien lisäksi kaksi kanavaa esimerkiksi hierontamoottoreiden kaltaisille lisätoiminnoille.

CBH-ohjausyksiköt ovat mitoiltaan samankokoiset, ja kummatkin mallit kuluttavat virtaa hyvin vähän. CBH vaatii ulkoisen virtalähteen.

Ympäristönäkökulmasta CBH on hyvä valinta, koska CBH-järjestelmässä on erittäin alhainen virrankulutus valmiustilassa: vain 0,1 W.

CBH Basic on yhteensopiva LA27-karamoottorin ja langallisten HB10-käsiohjainten kanssa. Ulkoinen virtalähde voi olla SMPS001 (230V) tai SMPS002 (120V).

Tuotteen datalehti

CBH Basic -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Esitteet ja käyttöohjeet

CBH Basic -järjestelmän käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää CBH Basic -järjestelmää.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.