Ohjainyksiköt

CO41

Nelikanavainen OpenBus™-ohjausyksikkö sopii terveydenhuollon sovellusten karamoottorijärjestelmiin. Siinä on hakkurivirtalähde, erinomaiset kaapelointimahdollisuudet ja IPX6 Washable DURA™ -suojaus.

Tuotekuvaus

CO41

LINAK OpenBus™ -ohjausyksikkö CO41 tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka kaikki hyödyntävät Openbus-teknologiaa, alustoja ja yhteensopivuutta.

LINAK-karamoottorien kanssa käytettävä CO41-ohjausyksikkö on tarkoitettu ohjaamaan liikettä esimerkiksi sairaalasängyissä.

Tämä ohjausyksikkö avaa laitevalmistajille mahdollisuuden lukuisiin uusiin sovelluksiin tarjoamalla 120 W hakkurivirtalähteen, erinomaiset kaapelointimahdollisuudet ja useita vaivattomia kiinnitysvaihtoehtoja.

CO41-ohjausyksikössä FET, IPX6 Washable DURA™ -suojaus ja akkuliitäntä ovat kaikki vakiona. Koko tuotealusta tukee LINAKin "One World - One box" -periaatetta eli maailmanlaajuista toimivuutta.

Tuotteen datalehti

CO41-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

2D / 3D

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

Perustason OpenBus™-järjestelmä sairaalasänkyihin

Säädettävät karamoottoriratkaisut moderniin terveydenhuoltoon. Päivitä analoginen karamoottorijärjestelmä, niin pääset nauttimaan OpenBus™-teknologian lukuisista eduista

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.