CB9H Ohjausyksikkö säädettävien lepotuolien sähkökäyttöisiin karamoottorijärjestelmiin
Ohjainyksiköt

CB9H

Kompakti ohjausyksikkö lineaarisiin karamoottorijärjestelmiin. Soveltuu hyvin säädettäville kalusteisiin, joissa on rajoitetusti tilaa. Sisältää mikroprosessoripohjaisen vaihtoehdon pitkälle kehittyneiden lepotuolien rinnakkais- tai sekvenssiajoon.

Tuotekuvaus

CB9H

HOMELINE CB9 -ohjausyksikkö sopii erinomaisesti säädettäviin lepotuoleihin, joissa on yksi tai useampi moottori. CB9 sopii pieneen tilaan, sillä LA31-karamoottori voidaan asentaa ohjausyksikköön , joten se tarvitsee vain vähän tilaa.

CB9-sarja on saatavana joko analogisena tai mikroprosessoripohjaisena. Mikroprosessorilla varustetussa CB9-ohjausyksikössä on muistitoiminto ja mahdollisuus rinnakkais- tai sekvenssiajoon, joka on usein tarpeen pitkälle kehittyneissä ja useammalla moottorilla toimivissa lepotuoleissa.

  • Tulojännite: 230 V AC
  • Käyttöaste: 10 %

Tuotteen datalehti

CB9H-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

2D / 3D

2D-kuvat

3D-mallit

3D-kuvia ei ole saatavilla.
Ota yhteyttä lähimpään LINAKin edustajaan saadaksesi lisätietoja.

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.