Ohjausyksiköt

CB12

Helppo asentaa LINAK-ohjausyksikköön. Voi ohjata neljää karamoottoria. Optiona saatavana vara-akku. Soveltuu hyvin sekä terveydenhuollon että teollisuuden sovelluksiin.

Tuotekuvaus

CB12

CB12-tuotevalikoima sisältää kaksi vakiomallia, jotka sopivat erinomaisesti sekä terveydenhoitoalan että teollisuuden sovelluksiin.
CB12 on muuntajaohjattu ohjausyksikkö, joka voi ohjata enintään neljää karamoottoria. Ohjausyksikössä on useita sisäänrakennettuja turvaominaisuuksia, integroitu virrankatkaisu, EAS (Electronic Arc Suppression) ja muita optiona saatavia ominaisuuksia, kuten vara-akku, maadoituspinni ja kosteushälytys.

Tuotevalikoima vakiona:

  • CB12E ja EAS
  • CB12H ja EAS

EAS-kytkennällä varustetut CB12E ja CB12H on suunniteltu käytettäväksi erityisesti LA34- karamoottorin kanssa.

Tuotteen datalehti

CB12-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.