Ohjausyksiköt

CB20 OpenBus

Kehittynyt ohjausyksikkö LINAK-karamoottorijärjestelmiin. Soveltuu hyvin monipuolisten liikkeiden luomiseen sovelluksissa. Sisältää huoltotietojen kirjaamisen ja teknologian, jonka avulla se on helppo huoltaa ja päivittää.

Tuotekuvaus

CB20 OpenBus

CB20 on alusta, joka sisältää ainutkertaisia turvaominaisuuksia sekä huoltotietojen kirjauksen. Ohjausyksikköön voidaan liittää useita erilaisia lisävarusteita.

CB20 koostuu kolmesta moduulista:

  • CP20 = Virtalähde
  • CU20 = Ohjausjärjestelmä
  • BA20 = Akku

Modulaarisuuden ansiosta tuote on helppo päivittää uudella tekniikalla ja helpompi huoltaa. Tuotetta suositellaan käytettäväksi kehittyneiden karamoottoriratkaisujen kanssa.

  • Tulojännite: 230/120/100 V AC
  • Käyttöaste: 10 %

Tuotteen datalehti

CB20 OpenBus -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.