CB6S OpenBus: Älykäs ohjausyksikkö terveydenhuollon sovelluksiin
Ohjausyksiköt

CB6S OpenBus

Ohjausyksikkö on suunniteltu LINAKin karamoottorijärjestelmiin, joita käytetään säädettävissä terveydenhuollon sovelluksissa. Sisältää erilaisin ohjelmistoratkaisuja toimintojen tukemiseen.

Tuotekuvaus

CB6S OpenBus

CB6S on osa LINAK OpenBus™-tuotevalikoimaa, joka tarjoaa entistä joustavampia ratkaisuja karamoottorijärjestelmästä riippumatta.

LA23, LA27C, LA31, LA34, LA40, LA43, LA44, BL1 sekä mini-fit-pistoke ja vakiomallinen päätyrajakytkin / signaalinkytkin ovat yhteensopivia. - Lisätietoja päätyrajatoiminnoista saa ottamalla yhteyttä LINAK OY:n toimistoon.

Tuotteen datalehti

CB6S OpenBus -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.