Ohjausyksiköt

CB9C

Kestävä nelikanavainen ohjausyksikkö, joka sopii käytettäväksi karamoottoreiden kanssa terveydenhuollon sovelluksissa, kuten sairaala- ja hoitosängyissä. Sisältää sähköisen ylikuormitussuojauksen ja IPX4- tai IPX6-suojan.

CB9C

CB9 CARELINE®-ohjausyksikkö on suunniteltu käytettäväksi yhdessä LA31/LA31R, LA34/LA34R* -karamoottoreiden kanssa terveydenhoitoalan sovelluksissa.

CB9 ja LA31 voidaan integroida täysin, jolloin säästyy asennusaikaa ja kaapeleita. Vaihtoehtoisesti ne voidaan asentaa myös erikseen.

Vaihdettavien sähköjohtojen, sähköisen ylikuormitussuojauksen (EOP), EAS:n, maakytkennän (luokka 1) sekä vaihdettavan pääsulakkeen ansiosta CB9 CARELINE sopii erinomaisesti sairaalasänkyihin ja hoitosänkyihin.

* LA34R/CB9”PX”-yhdistelmä on saatavana vain erityisenä erikoistilauksena.

  • Tulojännite: 230/120/100 V AC
  • Käyttöaste: 10 %

CB9-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Focus on floor beds

Sängyt voidaan suunnitella niin, että ne on mahdollista laskea lähes lattian tasolle. Sängyn laskumahdollisuuden ansiosta loppukäyttäjä voi ehkäistä sairaalapotilaiden ja iäkkäiden henkilöiden tapaturmia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.