Ohjausyksiköt

CBH Advanced

Edistyksellinen ohjausyksikkö, jossa neljä kanavaa - kaksi sänkymoottoreita varten ja kaksi hierontamoottoreille, sängynalusvaloon tai muihin ominaisuuksiin. Ympäristöystävällinen tuote, jossa on alhainen virrankulutus (<0,1 W valmiustilassa).

Videot

Tehokas yhden karamoottorin CBH-järjestelmä kotisänkyihin play-icon

Tehokas yhden karamoottorin CBH-järjestelmä kotisänkyihin

CBH Advanced

HOMELINE® CBH -ohjausyksikkösarja tarjoaa optimiratkaisun monentyyppisiin karamoottoreilla säädettäviin sänkyihin. Ohjausyksikkösarjassa on kaksi mallia: 2-kanavainen Basic-ohjausyksikkö soveltuu sähkösäätöisiin perussänkyihin, ja 3-kanavainen Advanced tarjoaa karamoottorikanavien lisäksi kaksi kanavaa esimerkiksi hierontamoottoreiden kaltaisille lisätoiminnoille. 

CBH-ohjausyksiköt ovat mitoiltaan samankokoisia, ja molemmat mallit kuluttavat virtaa hyvin vähän. CBH on liitettävä ulkoiseen virtalähteeseen. Ympäristön kannalta CBH on erinomainen valinta, sillä sen virrankulutus on valmiustilassa äärimmäisen pieni, vain 0.1 W.

CBH Advanced on yhteensopiva LA27-, LA31- ja LA40-karamoottoreiden, sekä MD1-hierontamoottoreiden ja langattomien käsiohjainten kanssa. Ulkoinen virtalähde voi olla SMPS001 (EU), SMPS002 (US) tai yleiskäyttöinen SMPS006. CBH Advanced-ohjausyksikköön on optiona saatavana lisävarusteita, kuten sängynalusvalo tai se voidaan yhdistää rinnakkaisjärjestelmiin. CBH Advanced on yhteensopiva BLE2LIN Bluetooth-adapterin kanssa, mikä mahdollistaa langattoman ohjauksen Bed Control App -sovelluksella. 

CBH Advanced -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

CBH Advanced -järjestelmän käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää CBH Advanced -järjestelmää.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.