Ohjausyksiköt

CBH Basic

Sähkökäyttöisten karamoottoriratkaisujen ohjausyksikkö erilaisiin säädettäviin kotisänkyihin. Pienikokoinen ja vähäinen virrankulutus (<0,1 W valmiustilassa).

Videot

Tehokas yhden karamoottorin CBH-järjestelmä kotisänkyihin play-icon

Tehokas yhden karamoottorin CBH-järjestelmä kotisänkyihin

CBH Basic

HOMELINE® CBH -ohjausyksikköjen tuoteperhe on optimaalinen valinta monenlaisiin sänkysovelluksiin, joissa käytetään lineaarisia karamoottoreita.

Ohjausyksikkövalikoimassa on kaksi mallia: 2-kanavainen Basic-ohjausyksikkö soveltuu sähkösäätöisiin perussänkyihin, ja 3-kanavainen Advanced tarjoaa karamoottorikanavien lisäksi kaksi kanavaa esimerkiksi hierontamoottoreiden kaltaisille lisätoiminnoille.

CBH-ohjausyksiköt ovat mitoiltaan samankokoiset, ja kummatkin mallit kuluttavat virtaa hyvin vähän. CBH vaatii ulkoisen virtalähteen.

Ympäristönäkökulmasta CBH on hyvä valinta, koska CBH-järjestelmässä on erittäin alhainen virrankulutus valmiustilassa: vain 0,1 W.

CBH Basic on yhteensopiva LA27-karamoottorin ja langallisten HB10-käsiohjainten kanssa. Ulkoinen virtalähde voi olla SMPS001 (230V) tai SMPS002 (120V).

CBH Basic -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

CBH Basic -järjestelmän käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää CBH Basic -järjestelmää.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.