Ohjausyksiköt

CBJ1/CBJ2

LINAK JUMBO -järjestelmiin suunniteltu luotettava lineaarisen karamoottorin ohjausyksikkö. Täydellinen ratkaisu potilasnostimiin. Tarjoaa turvallisen ja miellyttävän noston ja toimintoja, kuten pehmeä käynnistys / pysäytys ja hätälaskutoiminto.

Tuotekuvaus

CBJ1/CBJ2

Ohjausyksiköt CBJ1 ja CBJ2 ovat osa akkukäyttöistä JUMBO-järjestelmää. JUMBO on modulaarinen järjestelmä, joka sisältää karamoottorin, ohjausyksikön (CBJ1/CBJ2), akun (BAJ) ja laturin (CHJ2) joustavassa ratkaisussa, joka on suunniteltu erityisesti potilasnostimia varten.

Täydellinen järjestelmä on lääketieteellisesti hyväksytty ja siinä on joukko ominaisuuksia, jotka täyttävät potilaan turvallisen ja miellyttävän noston tarpeet. Esimerkiksi CBJ1 ja CBJ2 on varustettu pehmeällä käynnistys- / pysäytystoiminnolla, hätälaskutoiminnolla jne.

  • Tulojännite: 230/120/100V AC
  • Käyttöaste: 10 %

CBJ1 ja CBJ2 ovat saatavana erikoisversioina, joita voidaan käyttää vaativissa olosuhteissa, kuten sisä- ja ulkouima-allasympäristöissä.

Tuotteen datalehti

CBJ-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

Potilaan turvallinen käsittely ja hyvä ergonomia. Potilasnostinjärjestelmä tehostaa tuotantoa, käyttöä ja huoltoa. LINAK ottaa vakavasti potilaiden turvallisen käsittelyn.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.