Hae työpaikkaa

LINAKin menestys on pitkälti yrityksen Guderupissa (Tanskassa), Prešovissa (Slovakiassa), Louisvillessä (Yhdysvaltain Kentuckyssa) ja Shenzhenissä (Kiinassa) toimivien tuotantotyöntekijöiden ansiota.

Jotta menestyisimme jatkossakin, etsimme jatkuvasti sekä kuukausi- että tuntipalkkaisia työntekijöitä.

Jos haluat hakea työpaikkaa LINAK A/S:n tuotantolaitokselta (Tanskassa), käytä tätä hakulomaketta (tanskaksi).
Jos haluat hakea työpaikkaa Slovakian-, Yhdysvaltojen- tai Kiinan-tuotantolaitoksiltamme, käy niiden paikallisilla työpaikkasivuilla.

Hakulomakkeet ovat voimassa puoli vuotta.

Huomioitavaa ennen hakemuksen lähettämistä

LINAKin tuotanto on arkisin tehtävää kolmivuorotyötä (päivä-, ilta- ja yövuoro). Ennen kuin haet työpaikkaa, mieti, mikä vuoro sopii sinulle ja perheellesi parhaiten. 

Työtä tehdään 3–5 työntekijän tiimeissä, joiden toiminta riippuu niiden jäsenistä. Työ on pääasiallisesti seisomatyötä, ja karamoottorien pienten osien käsittely edellyttää sorminäppäryyttä. Muissa tehtävissä on tärkeää, että pystyt tekemään fyysisesti raskasta työtä, esimerkiksi pakkaamaan 8 kg painavia karamoottoreita. 

Haluatko vaikuttaa asioihin myönteisesti?

LINAK haluaa vaikuttaa myönteisesti niin asiakkaisiinsa, henkilöstöönsä kuin ympäröivään yhteisöönkin. Odotamme, että sinulla on sama tavoite ja myönteinen asenne.

Jos sinulla on jotakin kysyttävää LINAKin tuotannossa työskentelystä, ota meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä LINAKin henkilöstöosastoon

Ota yhteyttä LINAKin henkilöstöosastoon, jos sinulla on avoimiin työpaikkoihin, tuntityöhön, työharjoitteluun tai opinnäytetöihin liittyviä kysymyksiä.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.