Uutiset 15. helmikuuta 2017

Uusi ominaisuus LA36 IC-karamoottoriin

LINAK esittelee nyt integroidun SAE J1939 CAN -väyläohjauksen LA36-karamoottoriin.

Tämän laajalti tunnetun väyläohjausstandardin avulla voi karamoottorin liikettä käyttää omassa CAN bus -väyläohjausjärjestelmässä muokkaamatta elektroniikkaa.

Sisäänrakennetun CAN bus -väyläohjauksen sisältävät karamoottorit on helppo asentaa ja säätää sopivaksi erilaisiin maatalous- ja rakennusteollisuuden työkoneisiin. Parempi yhdistettävyys ja takaisinkytkentätieto helpottavat ohjausjärjestelmän ja CAN bus -karamoottorien suoraa kommunikointia toistensa kanssa.

LINAK LA36 -karamoottori SAE J1939 CAN -väyläohjauksella

CAN bus J1939 -väyläohjauksen avulla on mahdollista tarkistaa karamoottorien paikkatieto, seurata niiden takaisinkytkentätietoa esimerkiksi jännitteen, lämpötilan ja muun tilan osalta tai koordinoida useamman karamoottorin liikettä järjestelmässä.

LINAK-karamoottorit integroidulla CAN bus -väyläohjauksella tekevät järjestelmästä helppokäyttöisemmän, minkä vuoksi karamoottorit on helppo integroida koneisiin. Yksinkertaisen johdotuksen ja tarkan takaisinkytkennän avulla se sopii joustavasti erityyppisiin sovelluksiin.

CAN bus on saatavana uutena bus-väyläversiona LA36-karamoottoriin, jossa on integroitu ohjaus.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.