Uutiset 7. elokuuta 2017

Entistä enemmän vaihtoehtoja TD4 Advanced -sänkymoottorin ja CBH Advanced -ohjausyksikön yhdistelmällä

TD4 Advanced -sänkymoottorin ja CBH Advanced -ohjausyksikön yhdistelmä on suunniteltu ylellisiin kotisänkyihin, joissa tarvitaan enemmän toimintoja.

TD4 Advanced -sänkymoottori soveltuu erinomaisesti ylellisiin kotisänkyihin, joissa on oltava mitä moninaisimpia toimintoja. LINAK TD4 Advanced -sänkymoottori tarjoaa paljon enemmän kuin perusmalli: tyylikäs ja kapea muotoilu, miellyttävä äänitaso, nopeudensäädin, sängynalusvalo, mekaaninen alaslasku ja Bluetooth®-yhteys sekä muistipaikat yhdessä ja samassa tuotteessa. 
Kun CBH Advanced -ohjausyksikköä käytetään yhdessä TD4 Advanced -moottorin kanssa, säädettäviin moottorisänkyihin voidaan lisätä entistä enemmän toimintoja. Esimerkiksi yhdistämällä LA40-karamoottorin sänkyjärjestelmään pystyy jalka- ja niskaosaa säätämään erikseen ja näin luomaan monitoimisen sängyn. CBH Advanced -ohjausyksikön avulla on mahdollista yhdistää lisävarusteita, kuten hierontamoottori ja toinen sängynalusvalo LED Light Rail-valokiskon kautta. 

Helppokäyttöinen, pienikokoinen järjestelmä
Kehittäessämme TD4 Advanced -moottoria varmistimme, että järjestelmä on helppo koota ja samalla pitää kompaktina – myös silloin, kun tarvitaan kehittyneempiä järjestelmiä. Siksi tarvitaan vain kaksi ruuvia CBH Advanced -yksikön kiinnittämiseen TD4 Advanced -moottorin kylkeen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että CBH Advanced -ohjausyksikköä ei tarvitse kiinnittää sängynrunkoon, sillä se on jo ruuvattu kiinni TD4:n koteloon. 

Saat sivustoltamme lisätietoja TD4 Advanced -sänkymoottorin tuomista mahdollisuuksista.TD4 Advanced CBH Advanced Hierontamoottori LA40 LED-valokisko

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.