Uutiset 23. helmikuuta 2018

LINAK esittelee sairaalasänkyihin tarkoitetun perustason OpenBus™ -järjestelmän

CO41-ohjausyksikön ja ACOM-hoitajan paneelin sisältävä uusi LINAKin karamoottorijärjestelmä tarjoaa kustannustehokkaamman OpenBus™-järjestelmän terveydenhuollon sovelluksiin. Siihen on saatavana useita lisäarvoa tuovia tuotteita ja ominaisuuksia.

ACOM-ohjauspaneelin lanseeraus yhdessä CO41-ohjausyksikön kanssa tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun OpenBus™ -karamoottorijärjestelmiin. Se romuttaa virheellisen käsityksen siitä, että digiäly olisi tarkoitettu vain  edistyneille säätöratkaisuille.

LINAK esittelee perustason OpenBus™-järjestelmän, jonka avulla digitaalisten ratkaisujen edut on entistä helpompi hyödyntää.

Järjestelmä koostuu kahdesta uudesta tuotteesta: ACOM-hoitajan paneelista ja CO41-ohjausyksiköstä. Yhdistettynä useisiin LA40-karamoottoreihin ja HB70-käsiohjaimeen ne muodostavat edullisen ratkaisun, joka tarjoaa tasaisen liikkeen, tarkan ohjauksen ja muistitoiminnon, joka sisältää nimetyt muistipaikat. Lisäksi se parantaa sekä käyttäjän että hoitohenkilökunnan turvallisuutta.

Joustavuus ja luotettavuus ovat avainsanoja OpenBus™-järjestelmässä
Sähköiset OpenBus™-karamoottorijärjestelmät lisäävät käyttäjän mukavuutta. Tämä perustuu karamoottorien koordinoituihin liikkeisiin ja mahdollisuuteen tallentaa yksilölliset säädöt. Lisäksi järjestelmä auttaa käyttäjiä säätämään sänkyään itse, mikä vapauttaa hoitajien aikaa hoitotyöhön.

OpenBus™ -järjestelmä myös parantaa turvallisuutta estämällä tahattomat liikkeet ja toimimalla tehokkaasti hätätilanteissa, kuten potilasta elvytettäessä. Kaiteisiin ripustettavan ACOM-ohjauspaneelin avulla henkilöhenkilöstö voi lukita toimintoja ja estää vahingossa aiheutetut liikkeet.

Jos haluat lisätietoa OpenBus™-järjestelmän perusversion ratkaisuista, ota yhteyttä paikalliseen myyntiimme.ACOM

ACOM
ACOM -hoitajan paneeli on oikea valinta, kun tarvitset helppokäyttöisen ja intuitiivisen OpenBus™-ohjaimen sairaalasänkyyn tai hoitokodin sänkyyn. Ohjauspaneelilla käyttäjä voi optimoida mukavan asennon tasaisella liikkeellä ja samalla sängyn turvallisen käytön valvonta säilyy sairaalan henkilökunnalla. Lisätietoja ACOM-paneelista.

 

CO41

CO41
CO41-ohjausyksikkö on osa OpenBus™-ohjausyksikköperhettä, joka tarjoaa säädettävien terveydenhuollon laitteiden valmistajille lisää erilaisia ohjaus-, säätö-, huolto- ja turvallisuusominaisuuksia. CO41 soveltuu myös erinomaisesti niille valmistajille,jotka haluavat päivittää järjestelmänsä analogisesta digitaaliseen. Lisätietoja CO41:stä.

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.