Uutiset 22. maaliskuuta 2018

Mukauta Desk Control™ -sovellus yrityksesi brändiin

Yrityksesi voi nyt lisätä LINAK Desk Control™ -sovellukseen oman logonsa, tuotemerkkinsä, värinsä sekä omia linkkejään ja lisätä näin brändinsä tunnettavuutta.

LINAK antaa valmistajien mukauttaa Desk Control™ -sovelluksen työpöytiinsä. Näin yritys voi ohjata käyttäjät sivustolleen ja lisätä brändinsä tunnettavuutta. Uudella sovelluksen mukautustoiminnolla yrityksesi voi

  • lisätä oman logon
  • valita taustaväriksi yrityksen oman värin
  • lisätä linkkejä tuotetietoihin ja ohjeisiin.

Desk Control -sovellus tekee älypuhelimesta ”pöytäohjaimen” langattoman Bluetooth®-teknologian avulla. Käyttäjä voi nostaa ja laskea pöytää, tallentaa jopa neljä suosikkikorkeutta, käyttää muistutustoimintoa ja ottaa automaattisäädöt käyttöön (vain edistyneimmissä versioissa)

Räätälöimällä Desk Control™ -sovelluksen ulkoasun yrityksesi tai sen asiakkaat voivat tehdä brändiään tunnetuksi käyttäjien keskuudessa. Tällöin käyttöliittymästä käy myös selkeästi ilmi, kuka pöydän on suunnitellut. 

Oletko valmis?
Yllätyt, kun huomaat, miten helppoa Desk Control -sovelluksen mukauttaminen on: vain pari helppoa vaihetta ja yrityksesi tuotemerkki näkyy asiakkaillenne selkeästi.
Aloita ottamalla yhteyttä myyntiimme ja kertomalla, miltä haluat sovelluksen näyttävän.
Mukauta Desk Control -sovellus yrityksesi brändiin
 

Mukautettu sovellus on aina ajan tasalla
LINAK Desk Control -sovellukseen tekemämme päivitykset ja uudet ominaisuudet ovat saatavilla myös mukautettuun sovellukseen. Yrityksesi tarvitsee vain ladata räätälöity sovellus omalle AppStore- ja Google Play -tililleen, jotta käyttäjien olisi helpompi löytää se. 

Lisää uutisia tulossa
LINAK tukee ja kehittää Desk Control -sovellusta jatkossakin, joten seuraa uutisiamme tai tilaa uutiskirjeemme. Jos haluat lisätietoja Desk Control™ -sovelluksesta, katso tämän sivun linkkejä tai lue uutinen: Työpöydän säätäminen älypuhelimen Desk Control -sovelluksella.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.