Uutiset 30. huhtikuuta 2018

Ohjelmistotyökalun avulla valmistajat voivat muokata työpöytäsovelluksen tarpeidensa mukaiseksi

Uuden LINAK-ohjelmistotyökalun (SDK:n) tavoitteena on auttaa työpöytien valmistajia suunnittelemaan omia sovelluksiaan, joissa on juuri heidän tarkoituksiinsa sopivat ominaisuudet.

LINAKin lanseeraaman ohjelmistotyökalun (Software Development Kitin eli SDK:n) avulla esimerkiksi toimistopöytien valmistajat voivat suunnitella sovelluksen LINAKin tuotteiden ohjaukseen. Ohjelmistotyökalu on suunniteltu ja testattu niin, että se täyttää LINAKin digitaalisia toimintoja koskevat korkeat laatustandardit.

Älypuhelinten Desk Control™ -sovelluksia voidaan jo räätälöidä LINAK Desk Control™ -sarjan tuotteissa. Nyt voit kuitenkin mennä vielä pidemmälle! Ohjelmistotyökalun avulla voit kehittää tarpeidesi mukaisen sovelluksen, lisätä ominaisuuksia Desk Control™ -ratkaisuihin, muokata toimintoja ja paljon muuta. Sinä tarvitset vain hyvän idean – LINAK toimittaa sille alustan.

Tarjoa räätälöityjä sovelluksia työpöytiisi
Ihmiset ympäri maailman käyttävät älypuhelinsovelluksia päivittäin. LINAKilla on vuosien kokemus sovellusten kehittämisestä ja langattoman Bluetooth ® -teknologian hyödyntämisestä työpöytäratkaisuissa.

Ohjelmistotyökalu vie kehitystä vielä askeleen eteenpäin. Se auttaa sinua pääsemään alkuun sovelluksen kehittämisessä ja varmistaa parhaat käytännöt ja yhteyden LINAK-sovitinten ja Bluetooth® -tekniikkaa käyttävien pöytäohjainten välillä.

LINAKin ohjelmistotyökalun avulla voit nyt luoda räätälöidyn sovelluksen asiakkaillesi.

Ohjelmistotyökalun avulla valmistajat voivat muokata työpöytäsovelluksen tarpeidensa mukaiseksi
 

LINAK auttaa alkuun räätälöidyn sovelluksen kehittämisessä
LINAK-ohjelmistotyökalu on asennustiedoston sisältävä ohjelmistopaketti, jonka komentokirjaston avulla voidaan ohjata LINAKin työpöytätuotteita. Siihen kuuluu myös käyttöoppaan ja viitekirjaston sisältävä dokumentaatio.

Olemme tehneet erottautumisesta teille helppoa. Luonnollisesti LINAK-ohjelmistotyökalu on yhteensopiva Apple iOS:n ja Google Androidin kanssa. 

Tutustu LINAKin digitaalisiin työpöytäratkaisuihin
LINAK tarjoaa ratkaisun jokaiseen tarpeeseen, halusitpa sitten luoda oman ainutlaatuisen sovelluksen ohjelmistotyökalulla tai käyttää LINAK Desk Control -sovelluksen vakio- tai räätälöityä versiota. Videolla esitellään kolme digitaalista ratkaisuamme.  

Jos haluat lisätietoja ohjelmistotyökalusta ja muista LINAKin digitaalisista tuotteista, tai jos haluat kysyä mielipidettämme jostakin ideastasi, ota yhteyttä lähimpään LINAKin tytäryhtiöön.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.