Ota yhteyttä meihin
Uutiset 13. helmikuuta 2017

Kopenhagen Fur tehosti toimintaansa panostamalla ergonomiaan

Maailman suurimman turkishuutokaupan noin 800 työpistettä nykyaikaistettiin LINAKin karamoottoriratkaisuilla. Tuloksena oli toiminnan tehostuminen, sairauspoissaolojen väheneminen 4 prosentista 3,5 prosenttiin sekä henkilöstön yleisen tyytyväisyyden lisääntyminen.

Kopenhagen Fur tehosti toimintaansa panostamalla ergonomiaan

Tanskalainen turkishuutokauppa Kopenhagen Fur on modernisoinut kaikki säädettävät työpisteensä viimeisen parin vuoden aikana. Sähkökäyttöiset LINAK-karamoottoriratkaisut ovat korvanneet käsikäyttöiset kammet, joten lajittelijoiden on helppo säätää työpisteitään itse, eikä heidän enää tarvitse pyytää apua työtovereiltaan.

Tulokset ovat olleet erinomaisia. Katso koko tarina alla olevasta videosta.

Kopenhagen Fur tehosti toimintaansa panostamalla ergonomiaan

Faktat: 
Kopenhagen Fur on maailman ylivoimaisesti suurin turkishuutokauppa. Yrityksessä lajitellaan laadun mukaisesti noin 30 miljoonaa turkista vuodessa. Tanskan turkistuottajien omistaman ja ylläpitämän huutokaupan liikevaihto oli vuonna 2015 1,5 miljardia euroa, ja sen osuus maailmanmarkkinoista noin 60 %.

Lue lisää tuotantolaitosten ergonomiasta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.