Uutiset 14. helmikuuta 2017

Helppokäyttöiset LINAK-karamoottoriratkaisut paalaimiin

TECHLINE-karamoottorijärjestelmät on helppo integroida paalainohjausjärjestelmiin. Tämä voidaan tehdä joko tavallisilla karamoottoreilla tai edistyneemmillä IC-karamoottoreilla.

Kun paalaimissa käytetään LINAK-karamoottoriratkaisuja (vakio-, IC- ja CAN bus), lopputuloksena syntyy helposti käyttöönotettava, tehokas järjestelmä, jossa on sekä nyt että tulevaisuudessa tarvittavat ohjaus- ja takaisinkytkentätoiminnot.

LINAK®-karamoottoreissa on tarkka paikkatieto- ja takaisinkytkentäjärjestelmä, joiden ansiosta verkon kireyden säätö on helppoa. Koska verkkoa voidaan kiristää tarkasti, paaleista tulee hyvälaatuisia ja erittäin tiiviitä. Tarkka leikkuuterän ohjaus puolestaan varmistaa hyvän tuloksen verkon leikkauksessa.

Helppokäyttöiset LINAK-karamoottoriratkaisut paalaimiin

Paalaimissa käytetään tavallisimmin LINAK-karamoottoreita LA12, LA14 ja LA36. Niiden avulla voidaan automatisoida

  • hihnankiristin hihnan kireyden säätämiseksi
  • verkon tai langan leikkausterien ohjaus
  • ohjaimen ylös/alas -säätö
  • suojusverkon jarrun kireyden ohjaus

LINAK LA36 parantaa Kvernelandin uusien paalainten toimintavarmuutta ja tuottavuutta. Lue koko tarina tästä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.