Uutiset 15. helmikuuta 2017

Uusi ominaisuus LA36 IC-karamoottoriin

LINAK esittelee nyt integroidun SAE J1939 CAN -väyläohjauksen LA36-karamoottoriin.

Tämän laajalti tunnetun väyläohjausstandardin avulla voi karamoottorin liikettä käyttää omassa CAN bus -väyläohjausjärjestelmässä muokkaamatta elektroniikkaa.

Sisäänrakennetun CAN bus -väyläohjauksen sisältävät karamoottorit on helppo asentaa ja säätää sopivaksi erilaisiin maatalous- ja rakennusteollisuuden työkoneisiin. Parempi yhdistettävyys ja takaisinkytkentätieto helpottavat ohjausjärjestelmän ja CAN bus -karamoottorien suoraa kommunikointia toistensa kanssa.

LINAK LA36 -karamoottori SAE J1939 CAN -väyläohjauksella

CAN bus J1939 -väyläohjauksen avulla on mahdollista tarkistaa karamoottorien paikkatieto, seurata niiden takaisinkytkentätietoa esimerkiksi jännitteen, lämpötilan ja muun tilan osalta tai koordinoida useamman karamoottorin liikettä järjestelmässä.

LINAK-karamoottorit integroidulla CAN bus -väyläohjauksella tekevät järjestelmästä helppokäyttöisemmän, minkä vuoksi karamoottorit on helppo integroida koneisiin. Yksinkertaisen johdotuksen ja tarkan takaisinkytkennän avulla se sopii joustavasti erityyppisiin sovelluksiin.

CAN bus on saatavana uutena bus-väyläversiona LA36-karamoottoriin, jossa on integroitu ohjaus.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.