Uutiset 30. maaliskuuta 2017

HC30 Wireless: Bluetooth ja intuitiiviset lisätoiminnot

HC30 on langaton, helppokäyttöinen ja ergonominen käsiohjain. Muistilla ja sängynalusvalolla varustettuna se sopii ihanteellisesti edistyneisiin säädettäviin sänkyihin.

Esittelyssä langaton HC30-käsiohjain – Bluetooth ® ja intuitiiviset lisätoiminnot.

Ergonominen muotoilu ja toimivuus olivat etusijalla säädettäville moottorisängyille tarkoitettua käyttäjäystävällistä HC30-käsiohjainta suunniteltaessa. Mustassa HC30-käsiohjaimessa on kuminen takapinta ja se on helppo kiinnittää sänkyyn.

HC30-mallissa on vakiona muisti, intuitiiviset painikkeet, käyttäjäystävällinen näppäimistön taustavalo, taskulampputoiminto ja mahdollisuus sekä erilliseen että samanaikaiseen sänkyjen säätöön. Siinä on myös sängynalusvalon painike. Lattiaan kohdistuva valo helpottaa liikkumista pimeässä. 

HC30 yhdistetään karamoottoriin langattomasti. Siinä on Bluetooth®-yhteys ja se on yhteensopiva TD4 Advanced -mallin sekä Bluetooth®-sovittimella varustettujen TD3 ja CBH Advanced -mallien kanssa. Se käyttää Bluetooth®-tekniikkaa ja on yhteensopiva Bluetooth®-sovittimella varustettujen TD4 Advanced- ja TD3 -moottoreiden ja CBH Advanced -ohjausyksikön kanssa.

  • Liukuesto: Taustan kumipinta antaa tukevan otteen ohjaimesta. 
  • Helposti saatavilla:  Käsiohjain on helppo kiinnittää sängyn magneettiseen alueeseen ohjaimeen integroidun metallilevyn ansiosta.  HC30  on aina valmiina vierelläsi.
  • Ei sotkeutuneita johtoja: Langaton Bluetooth ®-vaihtoehto tarjoaa johtojen sijaan käyttäjälle laajemman ohjaimen säätötoiminnon käyttöalueen.
  • Taskulampputoiminto: Käsiohjaimen taskulampputoiminnon avulla voi etsiä tavaroita ja valaista kulkureitin pimeässä. 
  • Muisti:  Sängyn asentojen tallentamiseen on käytettävissä kolme muistipaikkaa.
  • Muotoilu: Nykyaikainen tumma, tyylikäs ja kiiltävä muotoilu.


HC30-käsiohjaimen eri versiot

Tästä käsiohjaimesta on erilaisia, eri toiminnoilla varustettuja versioita. 
Perusversiossa on selkäosan ja jalkopään säätö sekä muistitoiminto. Edistyneempi versio on tarkoitettu järjestelmille, joissa on selkä- ja jalkaosan säädön sekä muistin lisäksi myös niska- ja jalkatukien säätömahdollisuudet.

Saat lisätietoja    HC30-mallista ja muista käsiohjaimista tästä. 

Katso lisätietoa kotisänkyjen moottorijärjestelmistä tästä.
Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.