Ota yhteyttä meihin
Uutiset 4. huhtikuuta 2017

Säädettävien LINAK-moottorisänkyjen langattomien käsiohjainten valikoima laajenee

LINAK tarjoaa entistä laajemman langattomien käsiohjainten valikoiman säädettäviin moottorisänkyihin. Ohjaimissa on Bluetooth®-toiminto ja lukuisia muita ominaisuuksia, kuten näppäimistön taustavalo, muisti ja taskulampputoiminto.

Säädettävien LINAK-moottorisänkyjen langattomien käsiohjainten valikoima laajenee

Kasvava valikoima käsiohjaimia säädettäviin moottorisänkyihin
LINAK julkisti hiljattain HC30-käsiohjaimen. Se laajentaa jo ennestään suurta säädettävien moottorisänkyjen langattomien ohjainten valikoimaa. Tarjolla on useita eri kokoja, malleja ja toimintoja, joten säädettävien kotisänkyjen valmistajat voivat kehittää asiakkaidensa tarpeita vastaavia tuotteita. 

Käsiohjain on lähes ainoa säädettävän kotisängyn tekninen osa, jota käyttäjä tarvitsee päivittäin. Monien mielestä ohjain parantaa sängyn käyttökokemusta. Siksi LINAK kehittääkin jatkuvasti ohjaintensa muotoilua ja suunnittelee uusia ohjaimia säädettäville moottorisängyille. 

Tiedämme, että toiminnot, muotoilu ja ulkoasu kulkevat käsi kädessä. Tarjoamme erikokoisia ja -värisiä ohjaimia erilaisille säädettäville moottorisängyille, ja painikkeiden määrä vaihtelee sängyn ominaisuuksien mukaan. 

Säädettävien moottorisänkyjen käsiohjaimissamme on esimerkiksi seuraavat toiminnot:

  • Langaton ohjaus Bluetooth™-yhteydellä: johdottomuus tuo vapautta liikkumiseen.
  • Kumitausta: helpottaa ohjaimen käsittelyä.
  • Integroitu metallilevy: helppo kiinnittää sängyn magneettisiin osiin.
  • Näppäimistön taustavalo: helpottaa käyttöä pimeässä.
  • Muisti: muistaa asennot.
  • Taskulampputoiminto: tavarat löytyvät helposti myös pimeässä.
  • Lisätoiminnot: niska- ja jalkatukien karamoottoreiden säätöön.

Lisätietoja langattomista LINAK-käsiohjaimista HB10 Wireless, HC05 Wireless, HC10 Wireless, HC20 Wireless ja HC30 Wireless – katso käsiohjainten esittely.