Ota yhteyttä meihin
Uutiset 11. huhtikuuta 2017

Uusi ACK3 lisää mukavuutta ja tehokkuutta

Aika ja tehokkuus ovat avainsanoja maailmassa, jossa terveydenhuoltoa odottavat valtavat haasteet: hoitajien määrä vähenee huomattavasti samalla, kun hoitoa tarvitsevien määrä kasvaa. Siksi kehitimmekin uuden Attendant Control Keypad -näppäimistön (ACK3).

Uusi ACK3 lisää mukavuutta ja tehokkuutta

Kaksoisohjain tuo vapautta liikkumiseen ja parantaa tehokkuutta
ACK3 on kaksoisohjain, jossa on näppäimistö sekä sairaanhoitajalle että potilaalle. Se asennetaan sairaalasängyn sivutankoihin. Potilaalle tämä tuo sekä mukavuutta että vapautta liikkumiseen, sillä sen avulla potilas voi säätää sängyn perustoimintoja itse, ilman hoitajan apua. Sairaanhoitajien ajankäyttö ja tehokkuus voidaan optimoida antamalla potilaan toimia itsenäisemmin.

Intuitiivinen ohjaus ja kattavat säätömahdollisuudet
ACK3 on luotettava huippuluokan sängynohjain, jonka näppäimistössä on jopa 15 näppäintä ja 7 diodia. Sen avulla sairaanhoitaja voi hallita kaikkia sängyn toimintoja, myös tärkeitä asennonvaihtotoimintoja, ja asettaa sängyn oikeaan asentoon hätätilanteissa, esimerkiksi potilasta elvytettäessä. 

ACK3 on suunniteltu erittäin intuitiiviseksi sekä potilaan että hoitajan näkökulmasta, ja se voidaan myös mukauttaa asiakkaiden tarpeisiin. Johdot voidaan integroida sängyn sivutankoihin, mikä helpottaa puhdistamista ja vähentää puristuneiden johtojen aiheuttamia toimintahäiriöitä.

Jos haluat lisätietoja ACK3-mallista ja sen tuomista eduista yrityksesi käyttökohteessa, ota yhteyttä LINAKiin.

ACK3 on osa LINAKin Care for Tomorrow Today™   -ajattelutapaa.


Huomisen hoitoa tänään