Uutiset 12. huhtikuuta 2017

BA19- ja BA21-akut tarjoavat enemmän vaihtoehtoja

LINAK toi BA19-akun markkinoille vastatakseen asiakkaiden pyyntöihin edullisesta vara-akkuratkaisusta ohjausyksikölle.

Kaikki LINAK-karamoottoreita käyttävät sairaalat ja terveyskeskukset eivät tarvitse BA21-litiumioniakun tehoa, joten LINAK on kehittänyt sille edullisemman vaihtoehtoisen mallin: BA19. 

Molemmat akut on suunniteltu ohjausyksiköiden CA30, CA40 ja CO61 LINAK-ohjausyksikköalustaan​(CB). CB-alusta on LINAKin ”one world – one box” -filosofian ydin, ja sen ansiosta asiakas voi käyttää samaa yksikköä eri kohteissa. 

BA19 ja BA21 ovat osa tätä konseptia. Ne ovat tehokkaita varavirtalähteitä ja käyttävät samaa yksinkertaista kannakeratkaisua, joten ne on helppo asentaa asiakkaan haluamalla tavalla. 

Molemmat akut lähettävät varaustietonsa ohjausyksikköön. Molemmissa on sisäänrakennettu laturi, jolla varmistetaan, että ne latautuvat, kun ne on liitetty sähköverkkoon. Lisäksi ne tukevat CB-alustan älykästä kaapelointia. 

Miten ne eroavat toisistaan?
BA19 on perusteellisesti testattu, sileä ja helposti puhdistettava lyijyakku. BA21 taas on litiumioniakku. Se on poikkeuksellisen kestävä ja edellistä tehokkaampi. Sen käyttöikä on pitkä ja se painaa vain 0,7 kg, joten se soveltuu erinomaisesti tuotteisiin, joita on voitava käyttää pitkään myös ilman sähköä, sekä tavallista tehokkaampiin karamoottoreihin.

BA19 ja BA21 laajentavat akkuvalikoimaamme ja ovat tehokkaita varavirtaratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. 
Jos haluat lisätietoja BA19- ja BA21-malleista ja niiden tuomista eduista yrityksesi käyttökohteessa, ota yhteyttä LINAKiin.

LINAK-ohjausyksikkö on osa LINAKin Care for Tomorrow Today TM   -ajattelutapaa.

Huomisen hoitoa tänään

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.