Ota yhteyttä meihin
Uutiset 12. huhtikuuta 2017

Nosta ergonomia uudelle tasolle

Hyvän ergonomian merkitys terveydenhuollon ammattilaisille

Huomisen hoitoa tänään

Kuvittele, että sairaanhoitaja auttaa painavaa potilasta sängystä pyörätuoliin ilman apuvälineitä. Potilas ei pysty nousemaan sängystä ilman hoitajan apua. Myöhemmin samana päivänä sama hoitaja yrittää omin voimin siirtää potilasta takaisin sänkyyn pyörätuolista. Voisiko tämän tehdä turvallisemmin ja ilman tapaturmariskiä?

Ehkä sairaanhoitaja on riittävän vahva tällaisiin töihin tai käyttää ergonomisesti oikeita työskentelytapoja vammojen välttämiseksi. Tosiasia on kuitenkin se, että terveydenhuollon ammattilaisilla on edelleen aivan liikaa tuki- ja liikuntaelinten sairauksia (MSD), jotka johtuvat potilaiden nostamisesta, siirtämisestä ja kääntämisestä ilman apulaitteita. 

LINAK välittää
Turvallisuus ja hyvä ergonomia ovat aina olleet erittäin tärkeitä LINAKille. Intelligent Care Solutions™ -tuotevalikoimassamme on karamoottoreita ja ohjaimia potilaiden nostamiseen sekä erilaisia lisäarvoa tuovia ominaisuuksia.

Voimme myös kehittää ratkaisun asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Meiltä löytyy järjestelmä kaikkiin tarpeisiin – halusipa asiakas sitten mahdollisimman paljon tehoa, nopeutta, hiljaista käyntiääntä tai useita karamoottoreita.

Nosta ergonomia uudelle tasolle

Älykkäät hoitoratkaisut TM ovat osa LINAKin ”Care For Tomorrow Today” -ajattelutapaa. Huomisen hoitoa tänään