Ota yhteyttä meihin
Uutiset 23. toukokuuta 2017

LINAK DPG -pöytäohjaimet – uusi tapa säätää työpöytiä

Esittelemme neljä uutta pöytäohjainta, mutta ne ovat paljon muutakin kuin uusi tuoteperhe. Kaikkien tavallisimpien käyttöjärjestelmien kanssa yhteensopiva sovellus mullistaa korkeussäädettävien toimistopöytien käytön.

LINAK DPG -pöytäohjaimet – uusi tapa säätää työpöytiä

Istumme tavallisesti työpaikalla liikaa ja liikumme liian vähän. Tämä on hyvin yleistä, mutta miten voisimme muuttaa tilannetta ja lisätä korkeussäädettävien pöytien käyttöä? LINAK on päättänyt ratkaista tämän yleisen ongelman ja kehittää tulevaisuuden ratkaisun, joka mullistaa korkeussäädettävien pöytien käytön. 

Ratkaisu – uusi innovatiivisten pöytäohjainten valikoima 
Olemme tehneet perusteellista tutkimustyötä ja keskustelleet käyttäytymistieteiden asiantuntijoiden kanssa. Tältä pohjalta olemme kehittäneet ratkaisun, jonka avulla seisontapöytiä voidaan käyttää aivan uudella tavalla.

Muistutustoiminnolla varustettu DPGRatkaisun nimi on DPG – uusi innovatiivisten pöytäohjaimien valikoimamme. Tutkimusten perusteella tiedämme, että korkeussäädettävien toimistopöytien käyttöön tarvitaan pöytäohjain, joka on

  • intuitiivinen
  • motivoiva (antaa muistutuksia käyttäjälle)
  • digitaalinen.

DPG-tuoteperheessä on neljä pöytäohjainta, jotka vaihtelevat yksinkertaisesta nosto-/laskuohjaimesta edistyneempiin, erikoistoiminnoilla varustettuihin malleihin. Kaikki neljä DPG-pöytäohjainta ovat intuitiivisia, ja niitä käytetään painikkeiden sijaan kallistamalla, joten pöytää voi säätää sitä katsomatta. Tämän intuitiivisempaa käyttö ei voi olla. 

Tutkimukset osoittavat, että seisomisesta muistuttaminen työpäivän aikana lisää pöydän toimintojen käyttöä. Siksi kolmeen neljästä DPG-pöytäohjaimestamme on integroitu muistutukset merkkivalojen ja/tai sovelluksen kautta. 

Sovellus on aidosti digitaalinen eli käytettävissä eri käyttöjärjestelmissä. Kolmeen neljästä DPG-pöytäohjaimesta on integroitu Bluetooth®-yhteys. Sen avulla pöytä yhdistetään monipuoliseen Desk Control™ -sovellukseen.

LINAK DPG -pöytäohjaimet – uusi tapa säätää työpöytiä

Synkronointi eri käyttöjärjestelmien välillä
Tässä ainutlaatuisessa, innovatiivisessa ratkaisussa tiedot synkronoidaan eri käyttöjärjestelmien välillä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos muutat asetuksia puhelinsovelluksessa, ne siirretään automaattisesti tietokoneelle ja pöytäohjaimeen.

DPG on paljon muutakin kuin vain uusi pöytäohjain – siinä on runsaasti sekä vakio- että lisätoimintoja. Se mullistaa korkeussäädettävien toimistopöytien säätö- ja käyttötavat.

Desk Control -sovelluksetPerusmalli DPG1K Edistyneet DPG-mallit lisätoiminnoilla

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.