Uutiset 31. toukokuuta 2017

Esittelyssä LA33 – uusi keskikokoinen karamoottori

Maatalouden, viljelyn ja teollisuusautomaation säädettävien laitteiden valmistajat tuntevat LINAK-karamoottorit – kuten LA14, LA25 ja LA36 – jo entuudestaan. Tämä uusi keskikokoinen tuote lisätään LINAK-tuotevalikoimaan.

LINAK on julkistanut uuden voimakkaan karamoottorin. Uusi tuotteemme on sähkökäyttöinen lineaarinen LA33-karamoottori. LINAK on kehittänyt tämän keskikokoisen karamoottorin 35 vuoden kokemuksensa ja asiantuntemuksensa pohjalta. LA33 on ihanteellinen ratkaisu käyttökohteisiin, joissa pienten karamoottorien voima ei riitä tai suurten moottorien voima ylittää tarpeen.

Vaativiin olosuhteisiin tarkoitettujen koneiden valmistajien on varmasti helppo tunnistaa LINAK-tuotevalikoiman voimakkaiden karamoottorien ominaisuudet ja ymmärtää, miksi LA33 sopii niin hyvin.

Tuoteperheen ominaisuudet ja valintavaihtoehdot
LA33-karamoottorissa on samat hyvät ominaisuudet kuin kaikissa LINAK-tuoteperheen vahvoissa malleissa.
Sisäänrakennettu ohjauselektroniikka, hall-anturi, proportionaalinen nopeudensäätö, tarkka asemointi analogisella tai digitaalisella takaisinkytkennällä ja useita muita ominaisuuksia, jotka kaikki voivat olla osa LA33-ratkaisua.

Jos haluat lisätietoja LA33-mallin ominaisuuksista, käy LA33-tuotesivulla.

Yhtä perusteellisesti testattu kuin muutkin LINAK-tuotteet
Tuotevalikoiman muiden karamoottorien tapaan LA33 on IP66 / IP69K -luokituksen mukainen, joten se kestää esimerkiksi voimakkaita vesipesuja ja haasteellisia olosuhteita koko pitkän käyttöikänsä ajan.

Poikkeuksellisen pitkä käyttöikä ja kestävyys ovat perusteellisen taustatyön, pitkän kokemuksemme ja tiiviin testaamisen ansiota. 

Saat lisätietoja LA33-karamoottorin käytöstä paikallisesta LINAK-tytäryhtiöstä.

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.