Uutiset 1. kesäkuuta 2017

LINAK lanseeraa uuden verkkosivuston, joka keskittyy käyttäjäkokemukseen

LINAK on aina panostanut tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidensa kanssa. Näin tehtiin myös www.linak.com-sivustoa uudistettaessa. Uudistamisessa keskityttiin erityisesti käytettävyyden parantamiseen ja karamoottoreidemme löytämisen helpottamiseen.

Uusi LINAK-sivusto julkaistiin asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa tehtyjen laajojen analyysien, työpajojen ja käytettävyystestien jälkeen. Asiakaskokemukseen keskittyminen on ollut suunnittelussa keskeinen tekijä, ja sivustoon on tehty esimerkiksi seuraavat parannukset:

  • Selaus liiketoiminta-alueittain
  • Uudistettu hakutoiminto
  • Uusi, mukautuva suunnittelu

LINAK-sivuston päivittämisen yhteydessä uudistettiin myös yrityksemme ulkoasu. Nyt sivustoa on helpompi käyttää. Toivomme, että asiakkaamme löytävät LINAKin ja sen tuotteet internetistä entistä helpommin.

Liiketoiminta-alueet – uusi selaustapa
Sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottoreita ja karamoottoriratkaisuja käytetään monissa eri kohteissa – työpöydistä aina sairaalasänkyihin, leikkuupuimureihin ja teollisuuskoneisiin. Sivuston käytön sekä tuotteiden ja käyttökohteiden löytämisen helpottamiseksi olemme järjestäneet tiedot liiketoiminta-alueittain.

Parempia hakutuloksia
Uudistetulla sivustolla on myös parannettu hakutoiminto. Se ehdottaa hakusanoja kirjoitettaessa ja luokittelee tulokset, jotta ne olisi helpompi hahmottaa, jos niitä on paljon.

Mukautuva suunnittelu mukautuvalta yritykseltä
Sivustoja käytetään yhä enemmän mobiililaitteilla, ja siksi myös linak.com on optimoitu kaikille tavallisimmille käyttöjärjestelmille. Tämä tarkoittaa sitä, että LINAK-sivustoa on yhtä mukava käyttää tabletilla ja puhelimella kuin tietokoneellakin.

Vuoden 2017 aikana rakenteeltaan ja ulkoasultaan uudistettu LINAK-sivusto otetaan käyttöön eri maissa, ja ensimmäisenä uudistettiin kansainvälinen sivustomme linak.com. Jos sinulla on jotakin kysyttävää aiheesta, ota meihin yhteyttä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.