Uutiset 27. kesäkuuta 2017

LA33-karamoottorin kehittäminen – kurkistus kulissien taakse

LINAK toi 31.5.2017 markkinoille sähkökäyttöisen, keskikokoisen LA33-karamoottorin, joka on suunniteltu käytettäväksi ankarissa olosuhteissa. Nyt voit kurkistaa kulissien taakse ja tutustua LA33-karamoottorin valmistukseen.

Tavallisesti vain hyvin harvat pääsevät näkemään, miten LINAK kehittää ja valmistaa korkeatasoisia karamoottoreitaan. Teimme kuitenkin poikkeuksen ja kutsuimme kuvausryhmän dokumentoimaan  LA33-karamoottorin valmistusta.

Tässä kolmen minuutin videossa katsojat näkevät lähietäisyydeltä prosessin, jossa kokeneiden LINAK-asiantuntijoiden kehittämät karamoottorit valmistetaan nykyaikaisilla koneilla huippuluokan​materiaaleista.

Jos haluat lisätietoja LA33-mallista ja sen käyttökohteista, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.

LA33-karamoottorin kehittäminen – kurkistus kulissien taakse

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.