Uutiset 29. kesäkuuta 2017

Säädä työpöytää kevyellä painalluksella

LINAK DPG -pöytäohjainmallisto edistää hyvinvointia ja tehokkuutta työpaikalla. Kallista ohjainta ylös- tai alaspäin.

Onko korkeussäädettävien pöytien ohjaimia mielestäsi hankala käyttää? Poistimme korkeussäädön ylös-alas -painikkeet, jotta ohjainta olisi helpompi käyttää, ja nyt pöytää voi säätää yksinkertaisesti kallistamalla ohjainta. Tämän helpompaa käyttö ei voi olla.  Tämä tarkoittaa sitä, että LINAK DPG -pöytäohjain edistää sekä hyvinvointia että tehokkuutta työpaikalla.

Jos vaihdat istumisen ja seisomisen välillä kerran tai kaksi tunnissa, tuottavuutesi paranee. Olemme kuulleet tämän monta kertaa, mutta kiireen keskellä sen muistaminen voi olla vaikeaa. 

Sähköpöydän säätämisen pitäisi olla mahdollisimman helppoa ja intuitiivista. Siksi olemme kehittäneet uuden LINAK DPG -pöytäohjaimen. DPG-ohjaimella käyttäjä voi säätää työpöytäänsä luontevasti tehtäviensä ohessa keskittymisen herpaantumatta. DPG-ohjainta käytettäessä nosto- ja laskupainikkeita ei tarvitse etsiä, sillä ohjain itsessään toimii nosto- ja laskupainikkeena. 

DPG on LINAK-pöytäohjain, jota käytetään yksinkertaisesti kallistamalla ylös tai alas. Nosto- ja laskupainikkeet on korvattu kätevällä kallistustoiminnolla, jolla käyttäjä voi säätää pöydän korkeutta kevyellä painalluksella tai siirtyä muistiin tallennettuun asentoon kaksoisnapautuksella.

Lisätietoja muistutustoiminnolla varustetusta DPG-pöytäohjaimesta

Ratkaisun edut on helppo huomata:

  • Keskittyminen ei herpaannu – huomio pysyy työssä, sillä DPG:tä voidaan käyttää katsomatta siihen.
  • Intuitiivinen käyttö – nostaminen ja laskeminen ohjainta kallistamalla.
  • Ei väärien painikkeiden painamista – pöytää ei säädetä painikkeilla.

Tiedämme käyttäytymistieteellisten tutkimusten perusteella, että ihmiset muuttavat tapojaan tavallisesti vain, jos se on riittävän helppoa tai kätevää. Siksi DPG on suunniteltu niin helppokäyttöiseksi, että se auttaa käyttäjiä muuttamaan tottumuksiaan. 

Säädä työpöytää kevyellä painalluksella
 

Katso lyhyt esittelyvideo kallistustoiminnon toimintaperiaatteesta.

LINAK DPG -pöytäohjainta säädetään intuitiivisesti kallistamalla

Saat lisätietoja paikallisesta LINAK-tytäryhtiöstä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.