Uutiset 14. heinäkuuta 2017

Uusi Service Data Tool helpottaa säädettävien terveydenhuollon laitteiden vianetsintää

LINAK on kehittänyt uuden ja parannetun terveydenhuollon käyttökohteisiin suunnitellun SDT-työkalun (Service Data Tool) hiljattain julkistetulle CO61-ohjausyksikölle ja BA21-akulle.

Terveydenhuolto kaikkialla maailmassa on yhä riippuvaisempi säädettävistä laitteista, joten toimintaa tehostavien laitteiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. Laitevikojen aiheuttamat käyttökatkokset voivat tulla kalliiksi. Luotettava Service Data Tool auttaa pitämään katkokset mahdollisimman lyhyinä.

Hiljattain julkistetun LINAK® CO-Link™ -ratkaisun avulla terveydenhuollon laitteiden, kuten leikkaus- ja tutkimuspöytien ja -tuolien, valmistajat voivat kehittää karamoottorijärjestelmän, jossa on jopa kahdeksan liikettä. Uusi Service Data Tool (SDT) tukee tällaisia monikanavaisia karamoottorijärjestelmiä CO-Link-ratkaisun avulla.

Entistä tarkemmat huoltotiedot
Tarkat tiedot akun kunnosta ja lataustilasta voivat olla korvaamattomia. Sama koskee myös järjestelmässä käytettävien karamoottoreiden tilatietoja.

SDT-työkalu näyttää tarvittavat akkujen ja karamoottoreiden tiedot ja paikallistaa mahdolliset ongelmakohdat, jotka voivat johtaa vikoihin tai rikkoutumisiin, jos niitä ei hoideta. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla on helppo tarkastella huoltoraportteja, etsiä vikoja ja jopa lisätä tietoja itse myöhempiä huoltoja varten.

Helppokäyttöinen työkalu vianmääritykseen ja huoltotietojen säilytykseen
Vianmääritys on helppoa – varsinkin kaksi ohjausyksikköä sisältävän CO-Link -järjestelmän kanssa. Service Data Tool sisältää vianmääritysosion, jossa on virheilmoitus ja lokitiedostotoiminto. Nämä tiedot auttavat teknistä tukea. SDT-työkalun avulla voidaan myös tallentaa tietoja kaikista järjestelmän osista. Tämä tarkoittaa sitä, että huoltotiedot säilyvät, vaikka ohjausyksikkö tai karamoottori vaihdettaisiin. Tilaraportit ovat näin ollen luotettavia niin kauan kuin sovellus on asennettuna. 

Huoltokäynnin jälkeen teknikot voivat SDT-työkalun avulla dokumentoida käynnin ja lisätä kommentteja tehdyistä toimenpiteistä tulevia huoltokäyntejä varten.

Service Data Tool -työkalu kannattaa ottaa heti käyttöön, sillä se helpottaa sovelluksen keskeytymättömän toiminnan varmistamista.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.