Ota yhteyttä meihin
Uutiset 14. heinäkuuta 2017

Uusi versio parantaa LINAK Bed Control™ -sovelluksen käytettävyyttä

LINAK on parantanut Bed Control™ -sovellusta tekemällä siitä helppokäyttöisemmän, nykyaikaistamalla sen ulkoasun ja kuvakkeen sekä tekemällä käyttöliittymästä mahdollisimman intuitiivisen ja yksinkertaisen.

Uusi versio parantaa LINAK Bed Control -sovelluksen käytettävyyttä

Käyttäjäystävällisyys oli etusijalla, kun Bed Control™ -sovelluksen ulkoasu ja toiminnot päivitettiin. Uudistettu sovellus on helppokäyttöinen, ja toiminnot ovat siinä etusijalla. Sovellus tunnistaa automaattisesti tuotteen, johon se on yhdistetty, ja asentojen tallentaminen sekä tallennettujen asentojen löytäminen on nyt entistä helpompaa. Sovellus myös opastaa tuotteen yhdistämisessä laitteeseesi. 

Yksi älykäs sovellus riittää
Bed Control™ -sovellus on nyt älykäs. Tämä tarkoittaa sitä, että sovellus tunnistaa automaattisesti sen tuotteen ominaisuudet, johon se on yhdistetty. Mikä parasta, sovelluksen grafiikka mukautuu tuotteeseen. Hyvä esimerkki tästä ovat muistipaikat: Kun sovellus on yhdistetty TD4 Standard -malliin, se näyttää selkä- ja jalkasäädöt, mutta jos se yhdistetään TD4 Advanced -malliin, se näyttää myös neljä muistipaikkaa.

Uusi versio parantaa LINAK Bed Control -sovelluksen käytettävyyttä
 

Yksi sovellus siis riittää. Aiemmin käyttäjän oli etsittävä oikea sovellus muistipaikkatoiminnolla varustetulle ja perusmallille, mutta nyt molempia käytetään samalla sovelluksella. 

Käyttöönotto
Uudistettu sovellus näyttää käyttäjälle heti aluksi, miten parikytkentä puhelimen ja sängyn välillä tehdään. Näytöllä esitettyjen helppojen ohjeiden avulla käyttäjä voi muodostaa parikytkennän puhelimen ja sängyn välillä nopeasti ja aloittaa sängyn säätämisen välittömästi. 

Mitä sängyn valmistajan ja käyttäjien täytyy tehdä? 
Valmistajan ei tarvitse tehdä mitään. Kun käyttäjä seuraavan kerran päivittää Bed Control™ -sovelluksen, hän saa automaattisesti uusimman version. Käyttäjän ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin päivittää sovellus. 

Bed Control™ -sovelluksen toiminnot

  • Selkä- ja jalkaosan säätö
  • Simultaaniajo
  • Neljä muistipaikkaa - edellyttäen, että kuuluu tuotteeseen
  • Sängynalusvalon kytkeminen päälle/pois
  • Seitsemän kieliversiota (englanti, tanska, korea, ranska, saksa, espanja ja italia)
  • Yhteensopiva Bluetooth®-sovittimen ja TWINDRIVE® TD4 -moottorin kanssa

Haluatko kokeilla Bed Control™ -sovellusta? Se on ladattavissa iOS- ja Android-laitteisiin. 

Uusi versio parantaa LINAK Bed Control -sovelluksen käytettävyyttä Apple Store Google Play


Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.