Uutiset 7. elokuuta 2017

Entistä enemmän vaihtoehtoja TD4 Advanced -sänkymoottorin ja CBH Advanced -ohjausyksikön yhdistelmällä

TD4 Advanced -sänkymoottorin ja CBH Advanced -ohjausyksikön yhdistelmä on suunniteltu ylellisiin kotisänkyihin, joissa tarvitaan enemmän toimintoja.

TD4 Advanced -sänkymoottori soveltuu erinomaisesti ylellisiin kotisänkyihin, joissa on oltava mitä moninaisimpia toimintoja. LINAK TD4 Advanced -sänkymoottori tarjoaa paljon enemmän kuin perusmalli: tyylikäs ja kapea muotoilu, miellyttävä äänitaso, nopeudensäädin, sängynalusvalo, mekaaninen alaslasku ja Bluetooth®-yhteys sekä muistipaikat yhdessä ja samassa tuotteessa. 
Kun CBH Advanced -ohjausyksikköä käytetään yhdessä TD4 Advanced -moottorin kanssa, säädettäviin moottorisänkyihin voidaan lisätä entistä enemmän toimintoja. Esimerkiksi yhdistämällä LA40-karamoottorin sänkyjärjestelmään pystyy jalka- ja niskaosaa säätämään erikseen ja näin luomaan monitoimisen sängyn. CBH Advanced -ohjausyksikön avulla on mahdollista yhdistää lisävarusteita, kuten hierontamoottori ja toinen sängynalusvalo LED Light Rail-valokiskon kautta. 

Helppokäyttöinen, pienikokoinen järjestelmä
Kehittäessämme TD4 Advanced -moottoria varmistimme, että järjestelmä on helppo koota ja samalla pitää kompaktina – myös silloin, kun tarvitaan kehittyneempiä järjestelmiä. Siksi tarvitaan vain kaksi ruuvia CBH Advanced -yksikön kiinnittämiseen TD4 Advanced -moottorin kylkeen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että CBH Advanced -ohjausyksikköä ei tarvitse kiinnittää sängynrunkoon, sillä se on jo ruuvattu kiinni TD4:n koteloon. 

Saat sivustoltamme lisätietoja TD4 Advanced -sänkymoottorin tuomista mahdollisuuksista.TD4 Advanced CBH Advanced Hierontamoottori LA40 LED-valokisko

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.