Uutiset 7. elokuuta 2017

Esittelemme uuden helposti asennettavan DL19-nostopilarin

Uusi tyylikäs ja helposti asennettava DL19-nostopilari liikkuu sulavasti, ja siihen sisältyvät kaikki LINAK-tuotevalikoiman parhaat ominaisuudet.

Uusi nostopilari DL19 täydentää ihanteellisesti DESKLINE-tuotevalikoimaamme. Tässä tyylikkäästi muotoillussa, moottorikotelon sisältävässä nostopilarissa on useita valinnaisia, nykyaikaisille pöytäpilareille tyypillisiä​ ominaisuuksia. DL19-nostopilarin edut:

Tyylikäs muotoilu ja sopiva iskunpituus
DL19 on kolmiosainen nostopilari, jossa on moottorikotelo. 650 mm iskunpituus ja 560 mm asennusmitta tarjoavat paljon mahdollisuuksia erilaisten korkeussäädettävien työpöytien ja työasemien suunnitteluun. Huomaamattomat liukujohteet ja minimaalinen etäisyys profiilien välillä korostavat pilarin sulavalinjaista muotoilua.

Kick & Click puolittaa asennusajan
Moottorikotelon sisältävien LINAK-nostopilareiden valikoimaan kuuluva DL19 on täysin yhteensopiva LINAK Kick & Click -järjestelmän kanssa. Älykkään asennusratkaisumme avulla pöytä voidaan koota helposti yhdellä liikkeellä – Kick & Click.

LINAK PIEZO™ -teknologian lisääminen ei pidennä asennusaikaa
LINAK PIEZO -teknologian voi helposti lisätä DL19-pilariin. Tämän törmäyksenestotoiminnon avulla pilari tunnistaa automaattisesti edessä olevan esteen vaurioiden välttämiseksi. LINAK PIEZO on tuotteeseen sisältyvä ratkaisu, joka ei vaadi ylimääräistä asennusaikaa.

Lisätietoja
Saat lisätietoja uudesta DL19-nostopilarista DL19-tuotesivulta tai ottamalla yhteyttä paikalliseen LINAKin toimistoon.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.