Uutiset 30. elokuuta 2017

VR-video: tutustu Tanskassa sijaitsevaan tuotantolaitokseemme

Näe DESKLINE-tuotteiden tuotanto lähietäisyydeltä – osallistu 360 asteen virtuaaliselle kierrokselle Tanskan-pääkonttoriimme.

Katso VR-video tästä 

Tervetuloa LINAKiin. Tarjoamme 360 asteen virtuaalikierroksen DESKLINE®-tuotteiden tuotantoon Tanskan-pääkonttorissamme.

Näe tuotantolaitoksemme sisältä ja ulkoa. Katso, miten valmistamme ja kokoamme tuotteitamme modernissa tuotantolaitoksessa, joka on suunniteltu erilaisiin kalusteratkaisuihin tarkoitettujen korkealaatuisten tuotteiden valmistamiseen.

Avarat tilat ja nykyaikainen tuotantolaitos
Katso, miten valmistamme ja kokoamme tuotteemme, ja tutustu kaikessa rauhassa tuotantolaitokseemme. Näet, miten valmistamme karamoottoreita ja niiden osia, ja miten tuotannossamme hyödynnetään robotteja.

Uudella virtuaalitodellisuusvideollamme voit seurata DESKLINE-tuotantoprosessia vaihe vaiheelta – suunnittelusta, tuotannosta ja kokoonpanosta aina toimitusvaiheeseen. Valmistamme ja lähetämme päivittäin valtavan määrän tuotteita asiakkaillemme eri puolilla maailmaa.

Huippuluokan tuotanto ja jatkuva kehittäminen
LINAK haluaa olla avoin ja innovatiivinen yritys. Olemme maailman johtava sähkökäyttöisten lineaaristen karamoottoriratkaisujen suunnittelija ja valmistaja yli 40 vuoden kokemuksella, ja haluamme pitää tuotantomme kilpailukykyisenä. Siksi keräämmekin jatkuvasti palautetta tuotteistamme niiden kehittämiseksi.

LINAKin pääkonttorissa luodaan ja suunnitellaan yhdessä
Tanskan-pääkonttorimme on suunniteltu filosofiamme mukaisesti. Siinä ihmiset ovat suunnittelun avain. Tiloissa tuotanto- ja toimistotiimimme kehittävät yhdessä tuotteita, jotka parantavat käyttäjien elämänlaatua. Virtuaalikierroksella näet, keitä me olemme ja miten toimimme. Tervetuloa LINAKiin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.