Uutiset 12. lokakuuta 2017

BAJL – luotettavasti toimiva kevyt ja tehokas akku

Uudessa LINAK-litiumioniakussa on tavallista suurempi kapasiteetti, pidempi käyttöikä ja jopa neljä kertaa enemmän tehoa kuin perinteisissä lyijyakuissa.

Litiumioniakku – kustannustehokas, luotettava ja kevyempi ratkaisu
Parannettu litiumioni-teknologia lisää BAJL-akun luotettavuutta. Akkua on turvallista käyttää ja sen suorituskyky pysyy vakaana koko käyttöiän.
Koska BAJL-litiumioniakku on kevyt, se helpottaa työskentelyä ja parantaa ergonomiaa.
BAJL-akku voi myös säästää jopa 40 % elinkaarikustannuksista, ja akun pitkäikäisyys pienentää ympäristöjalanjälkeä tuottamalla vähemmän jätettä.

Ympäristöystävällisempi vaihtoehto
Litiumioniakussa käytetään ympäristöystävällistä teknologiaa, joten sen aiheuttamat hiilidioksidipäästöt ja ympäristövaikutus ovat vähäisemmät kuin lyijyakuilla.

LINAK tarjoaa oikeanlaisen akun kaikkiin käyttökohteisiin

BAJL – luotettavasti toimiva, kevyt ja tehokas akku                                      
BAJL Li-Ion 2.25 Ah  – mahdollistaa 40 nostoa yhdellä latauksella

Entistä parempi työympäristö 
On erittäin tärkeää, että siirrettäviä laitteita raskaiden kohteiden nostamiseen käyttävät hoitajat voivat luottaa laitteiden toimintaan. Hoitajat tarvitsevat tehokkaita laitteita, joiden akku kestää pitkään ja toimii luotettavasti. 

Koska litiumioniakulla on pitkä käyttöikä ja se on myös helppo vaihtaa, sen toiminnan varmistamisesta ja jatkuvasta lataamisesta ei tarvitse olla huolissaan. Jos akku ei toimi, työteho voi laskea ja jopa vaaratilanteita saattaa syntyä, kun hoitaja joutuu nostamaan potilasta itse ja kovalla kiireellä. Tämä voi pahimmillaan johtaa selkävammoihin ja sairauspoissaolojen lisääntymiseen.

Ota yhteyttä myyntiimme, jos haluat lisätietoja LINAK BAJL -litiumioniakusta.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.